RING OSS -

Säljutbildning

RING OSS -

Medlemskap

I ett medlemskap ingår tillgång till över 350 säljvideor på vår utbildningsplattform.

När du ingår ett medlemskap inom vår säljutbildning får du tillgång till över 350 säljvideor på vår utbildningsplattform, 50 säljföreläsningar per år med Mikael Arndt, 50 tillfällen med gruppcoaching och biljetter till Sveriges största event för säljare med några av Sveriges och världens främsta föreläsare inom försäljning, Closers Only. Är du intresserad av att bli medlem?

Kontakta oss för att gå med och ta del av vår omfattande säljutbildning! 

Ett medlemskap som ökar din försäljning

Genom att ingå vårt medlemskap kan du öka din försäljning med en av Europas bästa säljtränare, Mikael Arndt. Vår medlemskap och säljutbildning ger dig allt du behöver veta om försäljning i ett online bibliotek med över 350 videor. De bästa säljarna vet att det krävs träning och en bra säljutbildning för att bli bäst och att sälja ännu mer.

Ett medlemskap består av 4 delar

Oavsett om du är säljchef med säljare eller säljare som vill utveckla dina färdigheter inom försäljning och öka försäljningssiffror får du en innehållsrik kunskapsbank när du ingår vårt medlemskap och säljutbildning med Mikael Arndt.

 1. VIDEOPLATTFORM
  Vi har samlat 350 säljvideor på en plattform för att göra det enkelt för dig att plugga försäljning.

 2. FÖRELÄSNINGAR
  I vår säljutbildning ingår 50 live föreläsningar inom försäljning med Mikael Arndt varje år.

 3. GRUPPCOACHING
  Du har vid 50 tillfällen/år möjlighet att ställa dina frågor om sälj direkt till Mikael Arndt.

 4. EVENT
  Lyssna till några av Sveriges och världens främsta föreläsare inom sälj på Oscarsteatern 2 gånger/år.

Allt material på svenska 

Allt material som ingår i vår säljutbildning är på svenska. Ofta när det gäller material om försäljning så är det på engelska och även om vi är duktiga på engelska i Sverige så är det ibland en utmaning att förstå alla begrepp och uttryck inom sälj. Försäljning är kommunikation och det finns även vissa skillnader på hur vi kommunicerar i olika länder och därför är det lättare för dig att direkt börja använda ett tips eller en bra formulering och slippa översätta till den svenska marknaden.

Kontakta oss om du har frågor om vårt medlemskap och säljutbildning.

Jag sålde 9 gånger min budget!

- En säljares återkoppling efter vår säljutbildning.