RING OSS -

Säljutbildning

RING OSS -

Om oss

Mikael Arndt har haft över tusen säljare i 3 olika länder och som mest hade han 300 säljare samtidigt.

Enligt forskningen så lär du dig bäst ny information i korta sekvenser. Innehållet i vår säljutbildning är därför från 5 - 30 minuter, där majoriteten av videos ligger runt 10 minuter. Något också som är viktigt för inlärande är att blanda teori med praktik. Därför avslutas många av klippen med en praktisk övning i vår säljutbildning.

I denna omfattande säljutbildning så går vi igenom allt du behöver veta som säljare och det spelar ingen roll om det är säljarens första dag på jobbet eller har arbetat i flera år alla säljare kommer hitta ämnen att utvecklas inom oavsett om det är inom frågor, avslut eller hur du prospekterar på LinkedIn.

Kontakta oss om du vill bli medlem i vår säljutbildning!

MIKAEL ARNDT

Mikael Arndt har haft över tusen säljare i tre olika länder och som mest hade han 300 säljare samtidigt. Mikael var Sveriges bästa säljare i över 15 års tid innan han sålde sitt företag.

Med över 40 års erfarenhet av försäljning har Mikael de senaste 20 åren hållit i säljutbildning för säljare runt om i stora delar av världen. Mikael har föreläst i över 20 länder från London till Moskva och Maputo i Moçambique.

Google, SkandiaMäklarna och SEB är några av företagen som Mikael har föreläst för de senaste åren. Mikael har kunder i alla branscher från gym, mäklarkedjor och mediabolag till banker och säkerhetsföretag. Han är Sveriges främsta föreläsare inom försäljning när det kommer till att skapa verkliga resultat.

Mikaels största passion är försäljning och resultaten du får när du går vår säljutbildning! 

 

Några av Mikaels kunder

                                   En av Mikael Arndts många kunder inom säljutbildning är Google.                   En av Mikael Arndts många kunder inom säljutbildning är Mapower.                  En av Mikael Arndts många kunder inom säljutbildning är Skandia Mäklarna.

 

Kontakta Mikael Arndt om du har frågor om vår säljutbildning eller om du vill köpa medlemskap!