RING OSS -

Säljutbildning

RING OSS -

Säljutbildning

Vår omfattande säljutbildning vänder sig till både säljchefer och säljare.

I vår säljutbildning och medlemskap ingår över 350 videor i 25 olika kategorier och ämnen som omfattar alla delar av en säljprocess. Vår innehållsrika säljutbildning passar dig som är säljchef, säljare som har jobbat ett tag eller är nybörjare inom sälj.

Läs mer eller kontakta Mikael Arndt för att veta vad du kan förvänta dig av vår säljutbildning och respektive kategori!

Säljutbildning i 25 kategorier

Vår omfattande säljutbildning består av över 350 videor och 25 kategorier som kan hjälpa dig förbättra och öka försäljningen. Här nedan får du en översikt över vad som ingår och vad du kan förvänta att lära dig om i respektive kategori.

 1. Introduktion - I introduktion berättar vi om varför man skall gå en säljutbildning. Detta är något som borde vara en självklarhet för alla som någonsin möter en kund. 
 2. Mål - I den här kategorin lär du dig vikten av målsättning, hur du sätter mål och uppnår dem!
 3. Mindset - En growth mindset är A och O för att lyckas försäljning. Vi ser på dina vanor och hur de påverkar dina resultat. 
 4. Inledning - I inledning lär du dig hur du skapar bästa möjliga inledning för kalla telefonsamtal. 
 5. Frågor - Här får du lära dig hur du kontrollerar säljsamtal med öppna och stängda frågor.
 6. Presentation - De bästa säljarna är fantastiska talare och de tränar varje dag för att göra ännu bättre presentationer.
 7. Avslut - I denna kategori får du ta del av Mikaels 8 bästa avslut och när du skall fråga efter order. 
 8. Invändningar - I denna del lär du dig svaret på de 10 vanligaste invändningar i varje säljsamtal. 
 9. Köpprocessen - Om du kan kundens köpprocess så vet du när du skall fråga kunden om order, varför de flesta invändningar kommer, och i vilken ordning kunden bestämmer sig.
 10. Samtalsanalys - Vi kommer visa dig exakt hur du skall göra för att analysera dina egna säljsamtal vilket så här långt när vi gjort det inneburit sälj ökningar på över 100%. 
 11. Säljstrategier - Vi visar på framgångsrika säljstrategier, hur du säljer på webmöten och hur du får kunden att ta beslut på första mötet. 
 12. Mötesbokning - Vi visar dig vad du säger steg för steg för att vara en av de säljare som kunderna vill träffa även i fortsättningen och skapar en lyckad bokningsprocess. 
 13. Konkurrenter - Vi lär dig ta inspiration från dina konkurrenter istället för att prata illa om dem. 
 14. Statistik - När du för statistik över din egen försäljning, t.ex. hur många samtal du ringt, får du kontroll över din egen försäljning.
 15. Referenser - 70-80% av de som köper något idag kollar först med sina vänner innan de köper själv. Det innebär att referenser kan leda till fler nya affärer.
 16. Linkedin - I denna del lär du dig lyckad försäljning på Linkedin. 
 17. Time Management - Om du ska bli en framgångsrik säljare så måste du behärska "time management".
 18. Kundvård - Du lär dig ta hand om dina befintliga kunder och hur du bemöter en missnöjd kund. 
 19. Förhandlingsteknik - Det går snabbt att bli mycket bättre på att förhandla eftersom de flesta aldrig tränar och är dåligt förberedda. 
 20. Nätverkande - Du lär dig hur du nätverkar på event, varför ditt nätverk är viktigt som säljare och hur du skapar en mastermindgroup. 
 21. Eventförsäljning - De flesta säljare pratar med alldeles för få prospekts under en mässa. De behöver därför en strategi som gör att de kan få köpare att stanna upp och lyssna på vad de har att säga. 
 22. Merförsäljning - I denna del av säljutbildning lär du dig strategier för merförsäljning av samma produkt eller tjänst. 
 23. Föreläsningar - Här får du tillgång till över tio hela inspelade föreläsningar med Mikael Arndt om allt från målsättning till hur du som försäljningschef kan öka ditt företags försäljning!
 24. Övriga videos - Vi har massor med bra säljtips som inte passar in i någon av våra kategorier. Det kan vara tips på hur du får mera leads, ord som du skall undvika, hur du tar emot kritik i ett samtal och mycket mer som ger dig kontroll över ditt samtal med kund.
 25. Bonusmaterial - Här hittar du inspelade gruppcoachingsessioner där Mikael svarar på frågor om försäljning och ger sina bästa råd. Mikael tipsar också om böcker och filmer han rekommenderar inom försäljning!

Genom att gå vår säljutbildning får du tillgång till livesända föreläsningar och korta filmer i 24 olika kategorier med målet att öka försäljningen med toppresultat.

Kontakta oss om ni har frågor eller önskar gå vår säljutbildning!